Volg deze instructies om je tickets aan te bieden:

Optie A

1. Log in op je StubHub-account

2. Zoek je aankoop via het gedeelte 'Bestellingen' in het linkermenu.

3. Klik op de optie Je tickets verkopen, in de rechterhoek.

4. Selecteer 'Individuele verkoper' in het nieuwe venster en voer je persoonlijke gegevens in.

5. Bevestig het aantal tickets dat je wilt verkopen.

6. Selecteer het gewenste bedrag voor één ticket.

7. Voer de bank-/PayPal-accountgegevens in waarop je wilt worden uitbetaald (je hebt een bankrekening nodig die is ingesteld in de valuta van het evenement, anders moet je jouw PayPal-account toevoegen).

8. Zodra je je advertentie hebt aangemaakt, is deze actief. Maak je geen zorgen, je ontvangt een bevestigingsmail. Je kunt die informatie ook zien wanneer je toegang krijgt tot je profiel in het gedeelte 'Vermeldingen'.

Optie B

1. Zoek het evenement op onze webpagina en klik op tickets bekijken.

2. Klik in plaats daarvan op verkopen (blauw logo rechtsboven op de pagina).

3. Voer dezelfde informatie in die je hebt over de locatie van je tickets (onmiddellijke of geen onmiddellijke levering, afhankelijk van of je de tickets hebt)

4. Selecteer het gewenste bedrag voor één ticket.

5. Voer de bank-/PayPal-accountgegevens in waarop je wilt worden uitbetaald (je hebt een bankrekening nodig die is ingesteld in de valuta van het evenement, anders moet je jouw PayPal-account toevoegen).

6. Zodra je je advertentie hebt aangemaakt, is deze actief. Maak je geen zorgen, je ontvangt een bevestigingsmail. Je kunt die informatie ook zien wanneer je toegang krijgt tot je profiel in het gedeelte 'Vermeldingen'.