Als je als gast tickets hebt gekocht, kun je ze gemakkelijk doorverkopen nadat je een geregistreerde StubHub International-account hebt gemaakt.

Je tickets doorverkopen:

1. Klik op de homepage op Tickets verkopen en vertel ons wat je verkoopt
2. Maak een gratis StubHub International-account
 3. Volg de stapsgewijze instructies. Laat het ons weten:

Wat voor tickets je verkoopt en hoe en wanneer je ze levert
De stoelgegevens en hoeveel tickets je verkoopt
 Je prijs per ticket en hoe je betaald wilt krijgen als ze worden verkocht

4. We hebben een geldige creditcard van je in ons bestand nodig, zodat gebruikers veilig zijn. Voer je kaartgegevens in en kies de betaalmethode van je voorkeur.
 5. Klik op Tickets aanbieden

Belangrijk: als de tickets zijn geleverd aan je gastaccount, geef je de bestelling weer voordat je de aanbieding maakt en sla je de tickets op je computer op. We kunnen een gastaccount niet samenvoegen met een geregistreerde account.