Je hebt de goede keuze gemaakt om tickets op StubHub International te kopen en wij zullen je alles uitleggen wat je moet weten om je aankoop te voltooien.

INHOUDSOPGAVE

Moet ik een account aanmaken om tickets te kopen?

We raden je ten zeerste aan om een account aan te maken. Als geregistreerde gebruiker kan je in je account al je aankopen zien en ook tickets doorverkopen.

Aanmelden op StubHub International

1. Ga naar www.stubhub.nl
  2. Klik op Inloggen
  3. Klik onderaan de pop-up op registreren
  4. Voer je voor- en achternaam, e-mailadres en een wachtwoord in. Of klik op Aanmelden met Facebook om je Facebook-gegevens te gebruiken.
  5. Klik op Registreren

Kopen als gast op StubHub International

1. Ga naar evenementpagina
  2. Selecteer de tickets die je wilt en klik op Afrekenen
  3. Wanneer je wordt gevraagd om in te loggen, selecteer je Doorgaan als gast
  4. Nadat je je aankoop hebt voltooid, ontvang je een bevestigingsmail met een link om het wachtwoord aan te maken dat je nodig hebt om toegang te krijgen tot je bestelling.

Evenementen zoeken

Op de startpagina kun je het evenement vinden dat je zoekt door de naam van de wedstrijd, de band, het toneelstuk, enz. in te typen. Door ook de naam van de stad in te voeren, krijg je sneller resultaten.

Als je liever alle evenementen bekijkt die plaatsvinden in een bepaalde stad en tijdsbestek, kun je de stads- en datumfilters gebruiken rechtsboven op de startpagina, net onder de profielknop.

Tickets selecteren

Zodra je op de evenementpagina bent, vind je alle aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn. Tickets kunnen op elk moment door kopers worden gekocht of door verkopers worden verwijderd. Wacht niet te lang! Klik op de gewenste aanbieding en vervolgens op Afrekenen.

Mijn aankoop afronden

Bekijk op de betaalpagina nogmaals de ticketdetails en zorg ervoor dat je de juiste tickets hebt. In het bezorgvenster zie je de bezorgmethode en de verwachte leverdatum.

Als je een kortingscode hebt, kun je Kortingen toevoegen selecteren en vervolgens een van de codes kiezen die je al in je account hebt ingevoerd of een nieuwe toevoegen.

Ten slotte zie je onder betaalmethode je standaardkeuze. Als het een credit card/debit card is, hoef je alleen je CVV in te voeren. Als je deze wilt wijzigen of voor de eerste keer wilt toevoegen, klik je op Betaalmethode toevoegen/wijzigen en voert je je gegevens in. Je kunt betalen met een PayPal account of een credit card/debit card. Je kunt je tickets niet betalen per overschrijving.

Zodra je je betaalmethode hebt gekozen, klik je op Nu kopen.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist tickets gekocht op StubHub Internati. We laten je weten wanneer je tickets beschikbaar zijn of wanneer ze worden verzonden.