Om du köpte biljetterna som gäst kan du enkelt sälja vidare dem efter att ha skapat ett registrerat StubHub International-konto.

Så här säljer du vidare dina biljetter:

1. Klicka på Sälj biljetter på startsidan och berätta för oss vad du säljer.
2. Skapa ett kostnadsfritt StubHub International-konto.
 3. Följ anvisningarna. Meddela oss:

Vilka typer av biljetter du säljer samt hur och när du kommer att leverera dem
Platsinformation och många biljetter du säljer
 Ditt pris per biljett och hur du vill få betalt om de blir sålda

4. För att skydda användarna måste du ha registrerat ett giltigt kreditkort. Ange dina kortuppgifter och välj önskad betalningsmetod.
 5. Klicka på Annonsera biljetter.

Viktigt! Om biljetterna levererades till ditt gästkonto bör du läsa igenom beställningen före annonseringen och spara dem på din dator. Vi kan inte slå ihop ett gästkonto med ett registrerat konto.