Följ några frågor och svar som kan hjälpa dig.

Varför skedde denna ändring?

Denna ändring av avtalet för betalningstjänster har skett eftersom StubHub har valt en annan betaltjänstleverantör. StubHub använde tidigare eBay för att överföra utbetalningar till säljare av europeiska evenemang. Som ett resultat av att eBay sålde StubHub i slutet av 2019 har StubHub beslutat att gå över till en annan betaltjänstleverantör för säljare av europeiska och brittiska evenemang, PayPal-lösningen Hyperwallet.

Vad innebär detta för mig? Blir det några ändringar?

Åtkomsten till ditt konto och till StubHub-tjänsten kommer inte att påverkas. För beställningar som gjordes före 1 juli behöver du inte göra någonting eftersom de kommer att behandlas enligt eBay avtal för betalningstjänster.

Från och med 1 juli 2021 kommer alla nya försäljningstransaktioner att behandlas med Hyperwallet-betaltjänster. För nya annonseringar måste du registrera en Hyperwallet-betalningsmetod här och återställa din föredragna betalningsmetod i Mitt konto

När dessa två steg är slutförda kan du fortsätta sälja hos oss som tidigare. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information från dig senare.

När kan jag förvänta mig få mina utbetalningar?

Tidslinjen för utbetalningar är exakt samma som tidigare, vilket besskrivs i vår utbetalningspolicy.

Vad är Hyperwallet?

Hyperwallet är en global betalningslösning som erbjuder snabba, billiga och säkra överföringar. Beroende på land och valuta kan du välja olika betalningsmetoder.

Om du vill använda Hyperwallet-betalningstjänsten måste du skapa ett betalkonto med Hyperwallet och lägga till dina betalningsmetoder i Hyperwallet.

Måste jag registrera ett nytt Hyperwallet-konto? Hur gör jag det?

Ja. Eftersom du måste lägga till en ny betalningsmetod i ditt StubHub-konto kommer du att bli ombedd att ge ytterligare information för att registrera dig i Hyperwallet som en Hyperwallet betalningsmottagare. Du behöver emellertid inte lämna StubHub-webbplatsen för att slutföra processen.

Du måste slutföra denna process på StubHub-webbplatsen med denna länkför att registrera ett Hyperwallet betalningskontoNär detta är klart måste du även återställa din föredragna betalningsmetod så att Hyperwallet kan betala dig i tid och undvika eventuella förseningar.

Måste jag göra något efter 1 juli om jag vill fortsätta sälja på StubHub?

Du måste slutföra två steg om du vill fortsätta sälja på StubHub efter den 1 juli. Du gör båda steg via inställningssidan för Mitt konto - Betalning .

1. Du måste verifiera din identitet med den nya betaltjänstleverantören Hyperwallet genom att registrera ett Hyperwallet-konto som en Hyperwallet-betalningsmottagare.
  2. Sedan lägger du till din föredragna betalningsmetod för dina aktiva annonseringar och nya försäljningar som sker efter 1 juli.

Se till att ägaren av den föredragna betalningsmetoden som anges på kontot är samma som Hyperwallet-kontot för att undvika eventuella förseningar av betalningen.

Jag gjorde ett misstag när jag skapade mitt Hyperwallet-konto, vad kan jag göra?

Du bör inte få några problem för ett stavfel, men om det hindrar dig från att få din utbetalning i tid kommer du att få ett automatiskt meddelande om att ange dina korrekta uppgifter igen.

Vad är KYC? Måste jag verifiera min identitet?

Lär känna kunden (KYC) är ett vanligt regelverk för att verifiera en persons eller ett företags identitet och risker i den globala utbetalningsbranschen. Genom att verifiera en betalningsmottagares identitet säkerställs att pengarna betalas ut till avsedd person eller företag. När du har angett dina Hyperwallet-kontouppgifter och skapat en betalningsmetod för Hyperwallet, kan du bli ombedd att bli KYC-verifierad av Hyperwallet om du har uppfyllt vissa kriterier. I detta fall får du ett första KYC-e-postmeddelande från StubHub. Genom att följa instruktionerna i e-postmeddelande blir du ombedd att ange din KYC-information på StubHub-plattformen som ska granskas av Hyperwallet-teamet. När den första KYC-informationen har lämnats in kan du bli ombedd av Hyperwallet att skicka in ytterligare information med ett uppföljande KYC-e-postmeddelande från StubHub. Först när din KYC-verifiering har godkänts kan du få din utbetalning.