Alla försäljningar på StubHub International är slutgiltiga. När köparen slutför köpet måste säljaren lämna över biljetterna enligt erbjudandet.

Om du inte har de biljetter du har listat eller alternativa biljetter att erbjuda, kontakta oss så snart som möjligt så att vårt Kundupplevelseteam kan hitta en lösning för köparen.

• Tyvärr är knappen "Gör ändringar" (under försäljningen på Mitt konto) trasig. Våra ingenjörer arbetar på att fixa det så snabbt som möjligt.

Eftersom du inte kan leverera biljetterna som utlovat kan vi debitera ditt kreditkort enligt våra försäljarvillkor.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra oss.