Studentbiljetter är exklusiva för personer som har ett giltigt student-ID och kan visa det vid ingången till evenemanget.

Det kan hända att en studentbiljett kostar mer än en vanlig biljett, eftersom det är säljarna som bestämmer priserna när de publicerar sina annonser.

Vad är MEIA-biljetter?

Om biljetterna du tittar på säger "MEIA" betyder det att de är exklusiva för invånare i Brasilien och du måste uppfylla ett av dessa krav: student, senior, regeringsanställd, person med funktionsnedsättning, etc. Bevis på att du uppfyller ett av dessa krav måste visas vid biljettluckan.