Har du köpt biljetter till någon av matcherna som spelas på St. James' Park? Isåfall rekommenderar vi att du läser den här artikeln för att förstå hur du kommer att få dina biljetter och hur du använder dem på matchdagen.

När kommer jag att få dem?

Observera att på grund av sportevenemanget kommer biljetterna att utfärdas av arrangören mycket nära evenemanget, ibland så nära som 24 timmar innan evenemanget.

Som en del av vår 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur får jag dem?

Det finns olika leveransalternativ för detta evenemang:

Du kan identifiera din biljettyp på följande sätt:

• Under utcheckningen kommer du att kunna se denna information.
  • I bekräftelsemejlet du får när ordern är bekräftad.
  • Från din profil > "Ordrar" > "Aktuella" fliken

När du vet vilket format som gäller för dig, kommer vi nedan att förklara detaljerna om hur du får biljetterna.

Pappersbiljett

Se till att du anger en giltig och korrekt leveransadress. För att säkerställa att leveransen är i tid rekommenderar vi att du anger en adress i Newcastle upon Tyne. Det kan vara hemma, på kontoret, på ett hotell... Om du behöver ändra det kan du läsa stegen här.

När säljaren har levererat kommer du att få ett mejl med leveransinformation (som kurir, spårningsnummer, kanske beräknat leveransdatum...)

Mobilbiljett (Mobil överföring)

Det är en digital biljett som du kommer att behöva visa från din smartphone. Så du måste följa dessa steg från samma mobil.

När biljetterna har levererats...

1. Du kommer att få ett mejl med länkarna till de köpta biljetterna – det är en URL per gäst, dock kommer du att hitta en länk för Android och en annan för iOS.
  2. Tryck på "Lägg till i Apple Wallet" eller "G Pay - Spara till telefonen" om du har en iOS- eller Android-mobil.
    • Om din mobil är en Android måste du ha "Passwallet" installerat eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I nedladdningsappen, tryck på ⠇-ikonen, klicka på "Dela" och välj Wallet-appen (om du inte har den, nedan rekommenderar vi några appar att använda).
      2. Tryck på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är en iPhone behöver du inte ladda ner en extern applikation.
      1. Efter att ha tryckt på "Lägg till i Apple Wallet" kommer ett popup-fönster att öppnas med inträdet – Om du inte kan öppna länken från mejlet rekommenderar vi att du kopierar och öppnar den direkt i Safari, sedan sparar den i din AppleWallet.
      2. Klicka på "Nästa" och en skärm för "Automatisk val" kommer att visas. Rör inte! Tryck bara på "Klart" för att spara dem i Wallet.
  3. Öppna Wallet-appen och du kommer att kunna se biljetterna.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg att du är ansvarig för att ta med din biljett till platsen på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter kommer inte att vara giltiga.

För att komma in på arenan, öppna bara Wallet-appen, välj biljetten/biljetterna och skanna vid porten... Njut av matchen!

Efter spelet...

Du kan få säsongsbiljetter. Av denna anledning ber vi dig att, när matchen är över, ta bort biljetterna från din Wallet. Annars kommer prenumerationen att förbli kopplad till din telefon.

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta förbättra.