Har du köpt biljetter till en match som kommer att spelas på Selhurst Park Stadium? I så fall, glöm inte att läsa den här artikeln för att förstå hur du får dina biljetter.

När?

Biljetter till många sportevenemang trycks inte förrän nära datumet för spelet. Ibland bara 24 timmar i förväg.

Som en del av vår 100% garanti ser vi till att du får dina biljetter i tid för att kunna njuta av evenemanget.

Hur?

Det finns 3 biljettyp tillgängliga:

Här nedan hittar du förklaringen till varje format.

Fysisk

Det är fysiska biljetter.

Beroende på när du gör ditt köp skickar vi antingen din beställning med bud eller levererar den personligen på matchdagen.

• Frakt: Se till att ange en giltig och komplett adress. Med tanke på biljetternas utfärdandedatum rekommenderar vi att du anger en adress i London.
    • Om du behöver göra några ändringar kan du läsa stegen att följa
    • När säljaren skickar objektet kommer du att få ett e-postmeddelande med leveransinformation (som budfirman, spårningsnummer och eventuellt ett uppskattat leveransdatum).
  • Vid sista minuten-köp kommer en av våra representanter att kontakta dig för att arrangera leverans nära arenan på matchdagen. Se till att vi har en giltig e-postadress och telefonnummer.

Mobilbiljett

Det är en digital biljett som du behöver visa från din smartphone. Så du måste följa dessa steg från samma mobil.

När biljetterna levereras...

1. Du kommer att få ett e-postmeddelande med länk(ar) till de köpta biljetterna – Det är en URL per gäst, men du kommer att hitta en länk för Android och en annan för iOS.
  2. Tryck på "Lägg till i Apple Wallet" eller "G Pay - Spara på telefonen" om du har en iOS- eller Android-mobiltelefon.
    • Om din mobil är Android måste du ha "Passwallet" installerad eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I nedladdningsappen trycker du på ⠇-ikonen, klickar på "Dela" och väljer Wallet-appen (om du inte har den rekommenderar vi några appar att använda nedan).
      2. Tryck på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är iPhone behöver du inte ladda ner en extern applikation.
      1. Efter att ha tryckt på "Lägg till i Apple Wallet" öppnas en popup med inmatningen.
      2. Klicka på "Nästa" och en skärm för "Automatisk val" kommer att visas. Rör den inte! Tryck bara på "Klar" för att spara dem i Wallet.
  3. Öppna Wallet-appen och du kommer att kunna se biljetterna.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg att det är ditt ansvar att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter kommer inte att vara giltiga. För att komma åt arenan, öppna bara Wallet-appen, välj biljetten/biljetterna och skanna vid entrén... Njut av matchen!

Mobil överföring

Det är en digital biljett med en QR-kod som du behöver visa från din smartphone.

När biljetterna levereras...

1. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande där vi bekräftar att biljetterna har levererats. Det finns 2 alternativ för att komma åt dem. Båda är lika giltiga.
    • E-postmeddelande med en länk för varje av de köpta biljetterna. För att komma åt dina biljetter måste du klicka och öppna länkarna från din smartphone.
    • E-postmeddelande med en eller flera knappar "Acceptera biljett". Tänk på att det är en länk för varje gäst. Om du köpte mer än 1 biljett måste du klicka på var och en av knapparna "Acceptera biljett" som visas i det mottagna e-postmeddelandet.
  2. Efter att ha klickat på länkarna eller knapparna "Acceptera biljett" kommer ett nytt fönster att öppnas och pkpass-filen kommer att laddas ner.
    • Om din mobil är Android måste du ha "Passwallet" installerad eller andra liknande appar (som WalletPasses, Pass2U Wallet...).
      1. I nedladdningsappen trycker du på ⠇-ikonen, klickar på "Dela" och väljer Wallet-appen (om du inte har den rekommenderar vi några appar att använda nedan).
      2. Tryck på Acceptera för att spara biljetterna i din Wallet-app.
    • Om din mobil är iPhone behöver du inte ladda ner en extern applikation, tryck bara på "Lägg till" för att spara dem i Wallet. Om du inte kan öppna länken från e-postmeddelandet rekommenderar vi att du kopierar den och öppnar den direkt i Safari och sedan sparar den i din AppleWallet.
    • Om din mobil är Windows Phone behöver du ha Wallet Pass installerad.
  3. Öppna Wallet-appen och du kommer att kunna se biljetterna.

På evenemangsdagen...

Kom ihåg att det är ditt ansvar att ta med din biljett till arenan på din smartphone. Bilder, PDF-filer eller utskrivna biljetter kommer inte att vara giltiga. För att komma åt arenan, öppna bara Wallet-appen, välj biljetten/biljetterna och skanna vid entrén... Njut av matchen!

Om den här artikeln löste din fråga, vänligen betygsätt oss nedan och hjälp oss att fortsätta att förbättras.