Een PDF-ticket is een elektronisch document dat vaak wordt gebruikt voor veel evenementenlocaties. Op StubHub International kun je deze tickets vinden als Elektronisch.

Er zijn twee soorten levering, afhankelijk van de aanbieding waarvan je de tickets koopt.

• Onmiddellijke levering: de tickets zullen vooraf geladen worden op de aanbieding en zodra de aankoop is bevestigd, kun je ze downloaden.
  • Geen onmiddellijke levering: de tickets worden geleverd dicht bij de geschatte leverdatum die door de verkoper is ingesteld bij het aanmaken van de aanbieding. Zodra dit gebeurt, ontvang je een e-mail waarin staat dat je tickets klaar zijn om te downloaden.

Hoe download je de tickets?

Zoals hierboven vermeld, ontvang je een bevestigingse-mail van levering wanneer de tickets aan de bestelling zijn gekoppeld. Er verschijnt een knop 'Tickets printen' in die e-mail, volg dan de onderstaande stappen:

1. Log in op je profiel
  2. Ga naar 'Bestellingen', tabblad 'Huidig' en zoek je bestelling
    • Let op: de tickets zijn alleen beschikbaar voor download tot aan de starttijd van het evenement. Daarom raden we aan ze te downloaden zodra ze beschikbaar zijn.
  3. Klik op 'Tickets ophalen'
  4. Klik in het nieuwe venster op 'Tickets bekijken'.
  5. Een PDF-bestand zal worden gedownload.

Hoe download je meerdaagse tickets?

Voor een meerdaags evenement (zoals festivals, toernooien, autoraces, enz.), kan de organisator per dag per bezoeker één ticket uitgeven. In dit geval is het leveringsproces enigszins anders. Je kunt de tickets niet downloaden vanuit je profiel, maar we sturen ze naar je via e-mail.