Makkelijk! ;) Log gewoon in op je StubHub International-account met het huidige e-mailadres en het bestaande wachtwoord. Ga naar Profiel > Accountinfo-tabblad, klik op Accountinfo bewerken en maak de vereiste wijzigingen. Tik ten slotte op Opslaan.

Je kunt het ook doen vanuit het Instellingen-gedeelte... Op het tabblad Contact, klik op het potloodsymbool naast je primaire contactgegevens, maak de vereiste wijzigingen en sla op.

Daarna moet je inloggen met het nieuwe e-mailadres en het bestaande wachtwoord.

Als dit artikel uw vraag heeft opgelost, geef ons dan hieronder een beoordeling en help ons om te blijven verbeteren.