Heb je tickets gekocht voor een wedstrijd die zal plaatsvinden in het Stamford Bridge-stadion? Zo ja, vergeet dan niet dit artikel te raadplegen om te begrijpen hoe je je tickets kunt ontvangen.

Wanneer?

Tickets voor veel sportevenementen worden pas vlak voor de datum van de wedstrijd afgedrukt. Soms zelfs slechts 24 uur van tevoren.

Als onderdeel van onze 100% garantie zorgen we ervoor dat je je tickets op tijd ontvangt om van het evenement te genieten.

Hoe?

Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar:

Fysieke tickets

Dit zijn harde tickets.

Afhankelijk van het tijdstip van je aankoop zullen we je bestelling ofwel via een koerier verzenden of persoonlijk afleveren op de dag van de wedstrijd.

• Verzending: Zorg ervoor dat je een geldig en volledig adres opgeeft. Gezien de datum van uitgifte van de tickets, raden we aan een adres in Londen op te geven.
    • Als je wijzigingen moet aanbrengen, kun je de stappen volgen
    • Zodra de verkoper het item verzendt, ontvang je een e-mail met verzendgegevens (zoals de koerier, het volgnummer en mogelijk een geschatte leveringsdatum).
  • Last-minute aankoop: Een van onze vertegenwoordigers zal contact met je opnemen om de levering in de buurt van de locatie op de dag van de wedstrijd te regelen. Zorg ervoor dat we een geldig e-mailadres en telefoonnummer hebben.

Als je lidmaatschapskaarten ontvangt, moet je deze na de wedstrijd aan de verkoper retourneren.

Elektronische tickets

Je ontvangt tickets in PDF-formaat.

Zodra de verkoper het bestand naar de transactie uploadt, ontvang je een e-mail met de bevestiging van de levering en een uitnodiging om ze te downloaden vanuit je account.

Hoe kom je eraan?

Meld je aan bij je account, ga naar "Bestellingen", "Openstaande" tabblad, onder de transactie, klik op "Tickets ophalen" om ze te downloaden.

Mobiele overdrachtstickets

Dit is een digitaal ticket met een QR-code die je vanaf je smartphone moet tonen.

Wanneer de tickets worden afgeleverd...

1. We sturen je een e-mail waarin we bevestigen dat de tickets zijn afgeleverd. Er zijn 2 opties om ze te openen. Beide zijn even geldig.
    • E-mail met een link voor elk van de gekochte tickets. Om je tickets te openen, moet je op de links klikken en ze vanaf je smartphone openen.
    • E-mail met een of meer knoppen "Ticket accepteren". Houd er rekening mee dat dit één link is voor elke gast. Als je meer dan 1 ticket hebt gekocht, moet je op elk van de knoppen "Ticket accepteren" klikken die in de ontvangen e-mail verschijnen.
  2. Na het klikken op de links of de knoppen "Ticket accepteren" wordt een nieuw venster geopend en wordt het pkpass-bestand gedownload.
    • Als je een Android-telefoon hebt, moet je de app "Passwallet" of vergelijkbare apps (zoals WalletPasses, Pass2U Wallet, enz.) hebben geïnstalleerd.
      1. In de app Downloaden tik je op het icoon ⠇, klik je op "Delen" en kies je de Wallet-app (als je die niet hebt, raden we je hieronder enkele apps aan om te gebruiken).
      2. Klik op Accepteren om de tickets in je Wallet-app op te slaan.
    • Als je een iPhone hebt, hoef je geen externe applicatie te downloaden, klik gewoon op "Toevoegen" om ze in Wallet op te slaan. Als je de link niet kunt openen vanuit de e-mail, raden we aan deze te kopiëren en direct in Safari te openen en vervolgens op te slaan in je Apple Wallet.
    • Als je een Windows Phone hebt, moet je de app Wallet Pass hebben geïnstalleerd.
  3. Open de Wallet-app en je kunt de tickets bekijken.

Op de dag van het evenement...

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor het meebrengen van je ticket naar de locatie op je smartphone. Afbeeldingen, PDF-bestanden of geprinte tickets zijn niet geldig.

Om toegang te krijgen tot het stadion, open je eenvoudig de Wallet-app, selecteer je het ticket of de tickets en scan je bij de ingang... Geniet van de wedstrijd!

Als dit artikel je vraag heeft opgelost, beoordeel ons dan hieronder en help ons om onze service te blijven verbeteren.